dilluns, 20 de març del 2023

Llibres per recordar


En aquest enllaç teniu el vídeo de la meva participació al programa Taquilla inversa de TV L'Hospitalet:

https://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/15142443#.ZBiFfK-ATao.link

8 comentaris:

  1. Ara que ve Sant Jordi, intentaré seguir els vostres consells. La trilogia de Kent Haruf els he llegit tots tres, aconsellat per la bibliotecària del meu poble, i la veritat és que em van agradar molt. Gràcies pel vostre guiatge.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ramon,
      tal i com dic, Estimada Mirta queda gravada amb foc a la memòria. Com que veig que has llegit els altres llibres segur que la podràs aguantar!

      Elimina
  2. Gràcies per compartir aquestes imatges, que ens apropen a bons llibres !.
    Salut :)

    ResponElimina
  3. Te he visto. Se te da muy bien hacer de crítica libraria. Por cierto me gustó mucho Claus y Lucas cuando los leí hace tiempo. Muy salvajes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fackel,
      Moltes gràcies! M'agrada molt de parlar en públic, el que em costa més és de memoritzar el que vull dir, tot i que cada cop menys.

      Elimina
    2. Pues no memorices, tú da la opinión como te salga y con decisión, y lleva un papelito con apunte, eso sí.

      Elimina
    3. Fackel, a La joia de la corona es diu que existeix una diferència entre els empollons i els desperts. Però Carles Sans d'El tricicle, que ha fet una obra sol i parlant, deia que ho havia empollat tot. O sigui que no deu ser tan dolent de no improvisar gaire. Cadascú per on l'enfila.

      Elimina

El vostre eco