diumenge, 1 de març del 2020

Taquilla inversa a TV L'H

En l'enllaç que us adjunto podreu veure'm durant sis minuts i mig fent prescripció de cinc llibres de no ficció. Per a mi ha estat un alliberament, em moro de ganes de recomanar el que m'agrada!



https://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/14625215

12 comentaris:

  1. Hola Helena, molt interessant la presentació que has fet d'aquests llibres, que supose que seran molt bons per a llegir i a la vegada llegir-los seran de bona qualitat.
    Jo per ara estic llegint, un llibre del Club de Lectura d'aquí de Manuel(València) i em fa entretenit molt llegint-ho. I segueix fent poemes per a publicar-los en Relats en Català.
    Gràcies per informar-me d'açò... ho he sentit amb molt de gust.
    Una abraçada
    Rafael Molero Cruz

    ResponElimina
    Respostes
    1. Rafael,
      Moltes gràcies per visitar-me tan aviat!
      Espero que gaudeixis amb el Club de Lectura, és en català?

      Elimina
  2. Acabo d'escoltar les recomanacions literàries que fa Helena Bonals a televisió. Helena presenta amb bon coneixement dels temes i amb una llestesa que li permet resumir en pocs minuts - la tele sempre ens fa córrer- els sis volums preparats, de manera que qui ho veu i escolta es fa un bon càrrec de cada obra triada. Hem d'agrair Helena que ens aporti aquestes aproximacions, i n'esperem més.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Olga,
      T'has guanyat que la propera que presenti siguis tu! Ja en són un grapat de llibres teus llegits! Primer, però, he d'acabar El rec, i esperar que em convoquin de nou.

      Elimina
  3. Molt bé, Helena !. S'ha fet mol amena la teva presentació , en sap molt, eh !. Felicitats ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Artur,
      Diuen que l'estil avorrit és el de voler-ho dir tot!
      Moltes gràcies!

      Elimina
  4. M'ha agradat molt la teva manera d'explicar i de comentar els llibres. M'has fet venir ganes de llegir-los tots. Potser excepte l'últim, a causa del quehas dit dels golafres... En soc bastant, llegeixo ràpid de pura golafreria i impaciència. Però bé, encara me'n queden 4!!!

    Moltes gràcies, a veure si hi tornes un altre dia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carme,
      Això de no ser per a golafres és genèric, hi ha moments que enganxa molt per com és narrat! Crec que Cartes a Mahalta també té moments en què entres en la seva relació, que t'atrapen.

      Elimina
  5. Hola Helena! M'ha agradat la frescura que tens en presentar cada un dels llibres i, tot i els nervis que sovint ens assalten quan hem de parlar en públic -i aquí encara més que has de córrer i no deixar-te res (sé del què parlo), has sabut encomanar les ganes de llegir-los que és el principal. Em quedo amb el de la Marta Pessarrodona i la Virginia Woolf. El buscaré!
    Avisa'ns quan apareguis de nou!
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. August,
      Crec que ho vaig fer bé perquè em moro de ganes de fer prescripció, gairebé tant com de fer poesia. Potser és per deformació professional, perquè treballo en una biblioteca.
      M'agradaria d'arribar a ser com Marcel Reich-Ranicki, que cosa que recomanava per la tele, cosa que es venia a dojo!

      Elimina
  6. Ho has fet molt bé Helena.
    No diré que ha nascut una estrella, perquè fa temps que fas llum.

    ResponElimina

El vostre eco